SGTT | SGTG | SGH | SGU | SGA | SG-1 | FÓRUM

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Třetí Hlídka (Third Watch)
PříspěvekNapsal: 06.6.2009 16:05:09 
Captain
Captain

Pohlaví: Muž
Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Věk: 20
Obrázek

Vítejte na Kamelotu, mezi policisty, hasiči a zdravotníky z 55 okrsku. Seznamte se s lidmi jenž denně nasazují svůj život aby ochránili ten váš. Seznamte se, se strážníky Boscorellim a Yokasovou alias 5-5 David, se strážníkem Sullivanem a jeho zaučujícím se parťákem Davisem známí též jako 5-5 Charlie. Seznamte se s Jimmym Dohertym a dalšími hasiči kteří žijou pod jednou střechou se zdravotníky „Doktorem“ Parkerem, zelenáčem Carlosem Nieto, Kim Zambrano a 'Bobbym' Caffeym. Seznamte se s TŘETÍ HLÍDKOU.

Seriál Třetí hlídka se odehrává v New York City a sleduje hrdinské činy skupiny oddaných policistů, hasičů a záchranářů, jejichž pracovní směna se odehrává mezi třetí a jedenáctou hodinou ranní a proto je nazývána jako „třetí hlídka“. Realisticky zobrazuje život všech třech pohotovostních služeb města New York v jeho nebezpečných i krásných stránkách. Seriál je zaměřen na životy hrdinů všedního dne, kteří každodenně riskují své životy, aby mohli zachránit ty naše. Třetí hlídka je dynamickým, vzrušujícím, hrdinským a dramatickým seriálem, kterému nechybí ani milostné zápletky a humor. Je to příjemná směs napětí a uvolnění.

Podle mého snad nejlepších seriál vůbec s naprosto skvělými a realistickými postavami. Celý seriál je velmi akční a emotivní (několikrát mě dohnal k slzám)

Seriál je se vysílal v letech 1999 – 2005 na NBC. Za tu dobu se stihlo odvysílat 6 řad, každá po 22 dílech, z toho jeden příběh (3x20) navazoval na epizodu Pohotovosti (8x19) a jeden příběh (6x16) byl dokončen v Lékařský záhadách (1x17).

Všem doporučuji si tento seriál sehnat raději v dabingu (první asi čtyři řady mají v originále příšernou kvalitu obrazu i zvuku).
Seriál je naprosto skvělí. (Čtvrtá řada mě sice moc nebavila (i když tam byla spousta dvojdílů), ale 5 a 6 mě donutila na ní rychle zapomenout :-D)

Jo a i když se Bosco může na začátku zdát jako debil, nakonec se stal mojí nejoblíbenější postavou.

Doporučuji všem, kteří mají rádi kvalitní seriály, akci, humor, soustředění na život postav a skvělou hudbu. Tenhle seriál prostě musíte vidět.

BTW: Tohle je pro mě nejlíp ukončenej seriál vůbec. Jedinej seriál jehož poslední díl mě dohnal k slzám. A nemyslím jen skleněný oči a tak, ale normální nefalšovaný několika minutový pláč doprovázený s cukáním ramen a brady. Zkrátka nádhera. :bravo:

Naposledy upravil Blackthunder dne 15.7.2009 20:26:24, celkově upraveno 1

Profil Poslat e-mail  ICQ  

Předmět příspěvku: Re: Třetí Hlídka (Third Watch)
PříspěvekNapsal: 06.6.2009 16:21:17 
Airman
Airman

Pohlaví: Hermafrodit
Naprosto souhlasím. Jeden z nej.. seriálů, co jsem viděl. Utekla mi sice ta poslední řada, ale mám v plánu si ho celý sehnat.

PříspěvekNapsal: 06.6.2009 18:23:56 
Captain
Captain

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
To rozhodně udělej. Vážně to stojí za to vzhledem k tomu, že skoro celá první půlka 6 řady na sebe v podstatě pořád navazuje :D
Doufám, že se někdy dočkám toho, že Třetí hlídka výjde kompletně na DVD i s dabingem to bych skákal radostí a bez přemýšlení kupoval originál :D

PříspěvekNapsal: 06.6.2009 19:30:54 
Major General
Major General

Nějaký kontinuální děj?

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.6.2009 21:27:27 
Captain
Captain

V prvních 2 řadách jsou takové menší, větší zápletky na pokračování dále se kontinualita stále zvětšuje a zvětšuje :wink:

PříspěvekNapsal: 06.6.2009 21:40:55 
Major General
Major General

Hmm... nějak mi dělá problém představit si strhující kontinuální děj z každodenní práce těch nejnižších policajtů, záchranářů a hasičů aniž by to byl sitcom. Pokud to má nějaký příjemný formát (jako 13 episod per season), tak bych tomu mohl dát šanci ;-)

Profil  ICQ  

PříspěvekNapsal: 06.6.2009 21:43:44 
Technical Sergeant
Technical Sergeant

To, jak to popisuješ v prvním příspěvku zní zajímavě, zkusím si sehnat pár epizod a uvidím. O tomhle seriálu slyším prvně ( čti dočítám se o něm prvně).

PříspěvekNapsal: 11.6.2009 21:49:27 
Captain
Captain

No jak jsem psal každá řáda má 22 epizod. Tam taky ten kontinuální děj je taky z části kvůli osobním životům a tak. Ale je to vážně suprově napsaný. A je to super už od pilotního dílu (alespon mě to bavilo hned od začátku)

2 Ivory: Jj kvůli tomu jsem to sem napsal. Protože si myslím, že to moc lidí nezná, a byla by škoda o to přijít :wink:

EDIT: Tak po finále Třetí hlídky tu mám takové pusto na nějaký kvalitní seriál, že jsem se rozhodl pustit si to znova :-D :-D Už koukám na 1x02 :oops: :D

EDIT 2: Jo jinak taková zajímavost, nevím jestli jste to z toho úvodního obrázku poznali nebo ne, ale ten černoch je plukovník Abe Ellis z SGA (tuším že měl Apollo nebo jak se ta lod jmenovala :D )

PříspěvekNapsal: 19.6.2009 13:28:43 
Airman
Airman

Jsem rád, že je víc lidí jako já. Pořád jsem si myslel, že budu asi jediný, kdo tenhle úžasný seriál zná. :lol:

Zrovna na to koukám od první řady.

Kdyby měl někdo zájem, tak tady je pilotní epizoda (TV Rip - AXN) - není můj upload :wink:

S01E01 - Vítejte na Kamelotu / Welcome to Camelot

Kód:
http://rapidshare.com/files/182921531/TH101CZ.part1.rar
http://rapidshare.com/files/183060059/TH101CZ.part2.rar
http://rapidshare.com/files/183068933/TH101CZ.part3.rar
http://rapidshare.com/files/183076782/TH101CZ.part4.rar

Profil Poslat e-mail   

PříspěvekNapsal: 05.7.2009 16:44:28 
Airman
Airman

Tento seriál jsem kdysi sledoval na Nově ale ne všechny díly. Vysílali ho o půlnoci a z pozdější série si pamatuji napínavý děj končicí střelbou. Tenkrát mě ve Třetí hlídce zaujali týpci z Baywatch Nights, ER nebo BH90210.

PříspěvekNapsal: 12.8.2009 00:37:44 
Captain
Captain

Pro ty kteří pořád nevědí, zda se do toho pustit nebo ne, bude na Conventiconu "přesvědčovací přednáška" :D Přijďte se podívat :wink:

Smazat všechny cookies z fóra | Tým | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]